Conferința de presă PRO România 19.08.2020

Nu am făcut alianță cu niciun partid politic. Suntem singurul partid politic din Constanța care prezintă proiecte și soluții concrete, în teren. Acel trinom toxic, format din PSD, PNL, chiar și PMP, care a condus județul și municipiul Constanța, în ultimii 20-30 de ani ne-a arătat „adevărata valoare” și considerăm că este momentul ca o nouă generație de politicieni să vină la conducerea Primăriei Constanța și a Consiliului Județean Constanța. Am făcut această declarație astăzi, pe faleza de la Constanța, alături de colegii mei, Victor Ponta și de Răzvan Filipescu. 

Sunt președintele PRO România Constanța și cred că oamenii tineri pe care-i avem în echipa noastră vor putea schimba lucrurile în bine, pentru Constanța și pentru constănțeni, tocmai pentru că nu au ocupat funcții de conducere în administrația locală până acum, pentru că vin cu o pregătire profesională serioasă și cu dorința de a face bineMedia de vârstă a consilierilor noștri este de 37, respectiv 42 de ani, la Consiliul Local, respectiv la Consiliul Județean. 

Același lucru l-a subliniat, astăzi, și colegul meu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Răzvan Filipescu: Candidăm cu gândul de a face bine Constanța și județul Constanța. Venim cu o altfel de politică, vrem să fim transparenți, vrem să implementăm proiectele pe care le-am prezentat până acum și vom intra în această competiție cu capul sus, dornici să câștigăm, nu să ne ascundem în spatele unor liste de primari, așa cum face PNL, în spatele unor fotografii din alte țări, care nu exprimă realitatea – pentru că oamenii sunt rupți de realitate, deși au avut consilieri locali și județeni, în ultimii 30 de ani, dar nu am văzut să se îmbunătățească lucrurile. Nici nu venim, ca PSD, cu aceeași garnitură veche de politicieni care și-au demonstrat limitele și experiența în management, ca să nu mai vorbesc despre lipsa de viziune de care au dat dovadă, în ultimii 30 de ani.”

Colegul nostru, președintele PRO România, Victor Ponta, a venit pentru prima oară la Constanța cu sufletul deschis, tocmai pentru că formula în care candidăm astăzi este una pe care nu a putut-o susține cu aceleași sentimente, până acum: „Am mai fost, la alte alegeri, mai cu jumătate de gură, mai cu jumătate de inimă, să susțin candidații. În sfârșit, sunt și eu liniștit că susțin pe cine trebuie. Sunt oameni noi, oameni tineri și, din toată inima, cu toată convingerea, spun că sunt foarte mândru de candidații PRO România Constanța. Chiar cred că reprezintă o speranță pentru viitor.

Speranța, pe partea stângă, vine de la PRO România. Pe partea dreaptă, speranța trebuia să vină de la USR, dar am văzut că a murit deja speranța, pe partea dreaptă. A murit ca speranță, pentru că apartamente, afaceri, exact ce a spus USR că n-o să facă, a făcut. Deci am rămas doar noi ca alternativă la dinozaurizarea județului.”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *